HEB JE NOG VRAGEN?

Onze support team staat 7 dagen per week voor je klaar.

 • Stel je vraag via Twitter

  Volg BoardKopen en stel je vraag over je balance board op Twitter. Wij zijn elke dag online van 9 uur tot 23 uur, ook in het weekend!

 • Wil je direct een antwoord op je vraag?

  Start dan een livechat met een medewerker van BoardKopen.nl. Stel je vraag direct aan de Virtuele Assistent, indien nodig word je op maandag t/m zaterdag van 09.00 t/m 18:00 uur direct doorverbonden met een ‘medewerker op kantoor’. Onze Virtuele Assistent vind je beneden aan deze pagina.

 • Snel een antwoord?

  Laat je vraag anders beantwoorden per mail. Het BoardKopen.nl team is bezig met een forum te bouwen waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kan met al je vragen omtrent self balancing boards.

  Op ons BoardKopen forum zal onze community van gebruikers dag en nacht klaar staan om jou en elkaar te helpen naast hopelijk vele forumgebruikers zijn er ook moderators van BoardKopen actief op het forum.

 • Postadres

  Let op! Vergeet niet om je klant-, adverteerders en/of adresgegevens te vermelden
  BoardKopen Nederland B.V.
  Peter Marternsstraat
  1087NA Amsterdam
  Nederland

 • Support consumenten en zakelijke adverteerders

  TOCH TELEFONISCH CONTACT OPNEMEN?

  0800 – 2015 (Lokaal tarief)

  De supportdesk openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

 • Heb je een klacht?

  Wij vinden het bijzonder vervelend als je een klacht over BoardKopen.nl of één van onze andere merken hebt. Wij willen je graag hiermee verder helpen. Klik hier om een klacht te melden.

Uw naam (vereist)

Uw Email (vereist)

Onderwerp

Uw bericht