Het Elektrische Balance Board, een Grote Stap in de Ontwikkeling van Accuvoertuigen

Met de komst van het Balance Board is een grote stap gezet in de evolutie van accuvoertuigen als vervoersmiddelen voor personen. Dit product zal de manier waarop je reist en de interactie met de wereld om je heen veranderen. Spring met ons “on board”  voor een fantastische ervaring! Je hebt vast wel op de sociale media een balance board voorbij zien komen. Zij zijn voor veel beroemdheden de nieuwste en populairste must-haves van 2015 en willen erg graag mee gezien worden. Waarom zou je lopen als je jezelf ook in stijl kunt verplaatsen met een cool balance board of ook wel Hoverboard genoemd.

Zelfs als je niet kunt fietsen kun je waarschijnlijk wel dit elektrische balans board besturen omdat het weinig techniek of actie van de gebruiker vereist om rechtop te blijven staan. Ga gewoon ​​met je benen iets uit elkaar op de voetsteunen staan en de sensor pads onder elke voet zullen als je voorover of achterover leunt dit detecteren wat op zijn beurt de snelheid van het board controleert. Als je wilt draaien voer je gewoon een iets grotere druk uit op het buitenste wiel, wat ertoe zal leiden dat de motor versnelt wat resulteert in een flauwe bocht naar links of recht.

Als alternatief kun je ook een pirouette maken door één wiel naar voren te laten rijden en het andere achteruit te laten gaan wat voor een geweldige wendbaarheid zorgt en je instaat stelt om volledig om je as te draaien. Een balance board brengt je op plaatsen waar je met andere vormen van vervoer niet kunt komen. Een balance board kan je gemakkelijk gebruiken in kleine kamers, zalen en gangen op het werk, in drukke winkelcentra of op school en daarmee kan je zonder gevaar manoeuvreren rond voetgangers.

Om je zichtbaarheid te vergroten en om de aandacht op je board te vestigen zijn er twee lichten ingebouwd, dus zelfs in het donker zal je goed opvallen in het verkeer. In tegenstelling tot vele andere elektrisch accuvoertuigen, waar de wielen naar voren zijn uitgelijnd heeft balance Hoverboard dubbele wielen die naast elkaar zijn uitgelijnd, zodat je bij voetgangersoversteekplaatsen in perfect evenwicht zult blijven door gewoon rechtop te blijven staan wat betekent dat het niet nodig is om op- of af te stappen. Feitelijk vereist het rijden op een balance board weinig tot geen vaardigheid of veel oefening – iedereen kan er opspringen en genieten van deze unieke en vooral leuke en draagbare wijze van persoonlijk vervoer. De zelf-balancerende gyro is actief vanaf het moment dat de gebruiker erop stapt. Om vooruit te gaan, leun je gewoon naar voren en om te vertragen, te stoppen of om achteruit te gaan, leun je achterover; als je wilt draaien leun je gewoon naar links of naar rechts. Omdat je je handen niet nodig hebt om te sturen blijven deze vrij voor het dragen van je spullen of je zou kunnen chatten op je telefoon of aanwijzingen kunnen bekijken tijdens het rijden. We raden je uiteraard aan om te allen tijden je ogen op het overige verkeer te houden.  Daarnaast kan je op de meeste balancing boards beschikbaar in Nederland, hellingen van maximaal 30 graden beklimmen en ben je daardoor in staat om bijna overal je board te gebruiken.

electrisch-2wielig-self-balancing-hoverboard-kopenEen Balance Board kan tot 15 km per uur rijden op een enkele batterij en het duurt ongeveer een anderhalf uur om deze batterij weer helemaal op te laden. Dit bereik is afhankelijk van het gewicht van de berijder, het terrein en de buiten temperatuur. Balance Boards maken veelal gebruik van dezelfde technologie die je tegenkomt in bepaalde milieuvriendelijke auto’s, wat betekent dat tijdens het bergafwaarts rijden of vertragen de batterij zichzelf weer oplaadt door een soort dynamo.

Omdat de besturing zo eenvoudig en intuïtief is zal de balance board gaan zorgen voor een ware revolutie op de markt voor accuvoertuigen. We verwachten dat je de komende maanden dit board steeds vaker zal terug zien in het straatbeeld in Nederland. Wacht niet langer en verwen je zelf of kind, ga direct naar onze shop met aanbiedingen om een balance board kopen.SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply