Hoe werkt een Zelfbalancerend Balance Board?

Het basisidee achter het board is relatief eenvoudig: Als je maar een manier zou kunnen vinden om een elektrisch motortje op de kleine wieltjes van je skateboard aan te sluiten, dan zou je nooit meer zelf hoeven te trappen. Da’s ongetwijfeld wat de uitvinders van deze machine – die ook wel als Self-Balancing Board en Mini-Segway Board bekend staat – ooit hebben gedacht. Toch is het ontwerp achter de Hoverboard is veel meer dan enkel een gemotoriseerd skateboard.

De innovatie in dit product ligt namelijk in het feit dat het een zelfbalancerend board is. In tegenstelling tot je skateboard, rolschaatsen of als je lekker op je fiets zit, hoef je op deze machine immers niet zelf je evenwicht te bewaren, want dat doet het board voor je! Net zoals zijn grote broer de Segway, behoudt een Self-Balancing Board namelijk zelf zijn eigen evenwicht. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is erop springen en wegrijden. Zo simpel!

balance-board-instructies-2-boardkopen

Om je board te besturen, moet je de stand van je voeten licht aanpassen, en zo eenvoudig is het! Zo ga je naar links als je je linkervoet iets naar beneden doet en je rechtervoet iets omhoog, en stuur je naar rechts als je je rechtervoet iets laat zakken en je linkervoet iets optilt. In tegenstelling tot je skateboard, je inlines of je fiets, hoef je bij een Hoverboard niet telkens op te passen dat je er vanaf valt; je hebt je evenwicht immers vrijwel niet nodig! Het is zó eenvoudig om te gebruiken, dat je binnen twee minuten kan leren om hem te besturen.

balance-board-instructies-hoe-werkt-een-balance-hoverboardbalance-board-instructies-hoe-werkt-een-balance-hoverboard

Op deze manier heb je altijd je eigen paar wielen bij de hand om snel naar je werk, school of de winkel te rijden, zonder dat je ooit nog je handen vuil hoeft te maken. Daarom is het Hoverboard een ideaal vervoermiddel voor iedereen, of je nu naar school of naar je werk moet, maar ook voor jongere kinderen, aangezien de combinatie van een zelfbalancerende vervoersmiddel dat met grote, felle led-lampen is uitgerust ervoor zorgt dat de kans op ongelukjes tot een minimum wordt teruggebracht. Het zelfbalancerend Hoverboard: Méér dan een snufje, en een ideaal vervoersmiddel voor iedereen!

self-balancing-board-zwart-hoverboard-handleidingSHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply