Mini-Segway. Het Elektrisch Balance Board is dé rage op straat!

Het Elektrische Balance Board wordt dé rage van 2016 in Nederland! Het is een kruising tussen een Segway en een skateboard; men noemt het een eboard, swagway, smartboard, hover board, personal transporter, electrische balance scooter – of gewoonweg een board. Deze zelf-balancerende mini-segway is nog vrij nieuw in Nederland – ga jij een Balance Board kopen of vragen voor Sinterklaar of Kerst? Dan ben jij waarschijnlijk een van de eersten! Deze coole gadget is een prima vervoermiddel, maar je kunt ‘m natuurlijk ook lekker in je vrije tijd gebruiken als speelgoed. Hij is mileuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken en er zijn veel accessoires al beschikbaar om je Balance Board te pimpen. En omdat je hem met je eigen lichaam bestuurt, is het nog goed voor je conditie ook.

Krachtig, en kinderlijk eenvoudig

Het is ongelooflijk verslavend en ontzettend leuk om met een Balance Board te cruisen door je stad of buurt. Deze draagbare elektrische scooter is zeer intuïtief; je bestuurt hem door met je lichaam de gewenste kant op te buigen. Dit moet je wel eerst eventjes leren, maar na een uurtje oefenen begin je hier al aardig gevoel voor te krijgen. Binnen enkele dagen ben jij een pro op de Balance Board!

Als je de Balance Board eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet anders meer. Maak vrienden jaloers met deze stoere manier van personal transport. Dan willen zij ook een Balance Board kopen en kunnen jullie samen lekker rijden!

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply