Zelfbalancerend Elektrisch Board – Zwart

Het is tijd voor je eerste hoverboard. Gaat er al een belletje rinkelen? De term werd voor het eerst bekend door de film ‘Back To The Future’. Eenvoudig omschreven ging het eigenlijk over een zwevend skateboard. Dat het aangeboden hoverboard kan zweven mag je vandaag nog niet verwachten 😉 Om het gewenste effect te bekomen is de hoverboard uitgerust met 2 wielen.

Maar ‘What’s in a name’, veelal worden verschilende termen gebruikt om net hetzelfde te zeggen. In het geval van het hoverboard gebruikt men ook wel oxboard, mini Segway, mini scooter en glide board.

Los van het feit dat het Hip en Trendy is laat het zich voornamelijk opmerken als een handig transportmiddel. Het is zelf-balancerend, 100% elektrisch, uiterst stil en eenvoudig te besturen. Met zijn gemiddelde actieradius van 15 tot 20km (indien batterij volledig opgeladen) en een maximum snelheid van 10 km/u is hij geschikt voor de meeste tripjes die je zal maken.

Je kan er blijven over praten en/of fantaseren maar zoals vaak het geval is moet je het gewoon doen om te weten wat het eigenlijk inhoud.

Nog enkele handige tips:

– Zorg dat de accu eerst volledig is geladen voor eerste ingebruikname
– De eerste keer dat je er gaat opstaan kan je best zorgen voor steun. Bijvoorbeeld smalle hal (heb je 2 muren), gewoonweg aan één kant een muur of een persoon.
– Gewenning komt vaak na 5min en na 20min zal je al vertrouwd zijn met de besturingsmogelijkheden zoals, versnellen, vertragen, draaien vooruit en achteruit.
– Voor stuntwerk is het niet gemaakt. Stoepranden zijn al te hoog. Je kan er al zeker niet oprijden en bij het afspringen van deze hoogte loop je het risico dat je schade oploopt aan de sturingsmotors.

Technische beschrijving:

– Lampje met oplaadniveau
– Vooraan led-signalisatielampen
– Slijtvaste antislip rubber
– Autonomie batterij bij 100% opgeladen ongeveer 15 tot 20km
– Geschat gewicht van toestel, ongeveer 10Kg
– Oplaadtijd gemiddeld 3uur
– Lithium baaterij 160Wh
– Maximum snelheid: 10km/u
– Maximum belastbaar gewicht: 100Kg
– Aan/uit schakelaar
– Afmetingen: 58 x 18 x 18cm

Inclusief:
– Oplader (CA: 100-240 V, 50-60 Hz, 1,2 A / DC: 36 V, 2 A)
– Draagtas

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

10

Leveringsvoorwaarden

1-2 werkdagen

Aantal Stemmen

10

Product score

6.3