eGO Move hoverboard Zwart

Een hoverboard dat deugt!
Laat je verrassen door het plezier van het rijden op een eGO Move Hoverboard. Leverbaar in maar liefst 4 kleuren. Rijden op de eGO Move Hoverboard is een leuke en makkelijke manier van voortbewegen en het is 100% elektrisch.
Er is veel te doen over hoverboards. Ze zouden spontaan in de brand vliegen. Vliegmaatschappijen weigeren hoverboards te vervoeren omdat het te gevaarlijk zou zijn. Het is jammer dat er zo veel slechte hoverboards in de markt zijn. Door grote concurrentie op prijs en daardoor een voortdurend streven de kosten te verlagen is door veel leveranciers ingeleverd op kwaliteit van de componenten. Zoals te verwachten doet eGO Move niet mee aan deze ontwikkeling. Wij hebben de allerbeste componenten zelf geselecteerd, zorgvuldig de leverancier uitgezocht en toezicht gehouden op de assemblage. Daarom durven wij onze hoverboards ‘qualiboards’ te noemen.
Bestel met een gerust hart een eGO Move qualiboard en heb oneindig veel plezier er mee. Wees gerust dat je het beste board in de markt hebt gekocht.

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

10

Leveringsvoorwaarden

1-2 werkdagen

Aantal Stemmen

0

Product score