Blauw Board met 2 Wielen – Zelfbalancerend board met Samsung batterij

Blauw zelfbalancerend board met twee wielen –  dit self balancing board is uitgerust met de derde generatie accu van Samsung en bevat een krachtige 700 Watt (2×350) aandrijving! Dit geeft een goede snelheid van rond de 15 km/h en tegelijkertijd kan je tot 25 km ver op een volle accu. Een gratis zak is ook inbegrepen om het board in op te bergen en mee te nemen tijdens uw reis!

Self balance hoverboards zijn leuke en innovatieve voertuigen, die volgens hetzelfde principe als Segway werkt. Met dit elektrische board kunt u uw gevoel voor evenwicht trainen en daarnaast snelheden bereiken die oplopen tot wel 15 km / uur.

  • Gemakkelijke en leuk vervoersmiddel
  • Tot 25 km ver op een volle lading
  • Snelheid: tot 15 km/h
  • Iedereen kan het leren!

Dit model is uitgerust met 6,5 inch wielen en met twee krachtige 350W motoren – u kunt gemakkelijk steile hellingen aan en op met dit board. Dit self balance board is uitgerust met een extra grote en betrouwbare accu van Samsung. Hierdoor kan je langer rondrijden dan concurrerende modellen. Ook is de veiligheid verbetert van deze 3rd generatie accu’s!  werkt volgens hetzelfde principe als een Segway en kan 360 graden draaien ter plaatse. Dit maakt het heel eenvoudig te manoeuvreren. De raad van bestuur op gang komt, remmen en loopt achteruit wanneer je naar voren leunen en terug. Elke wiel heeft zijn eigen motor waardoor je de Hoverboard gemakkelijk onder controle kunt houden. Onder de twee voetvlakken heb je 2 knopen waarmee je de Hoverboard bedient … links, rechts, vooruit. Bovendien kan je 360 graden op je plaats draaien.

  • De batterij is van het merk SAMSUNG (24V, Lithium-ion) waardoor je gemakkelijk tot 20 km kunt rijden zonder te herladen.
  • Er wordt een zak meegeleverd, waardoor je hem overal mee kunt nemen.
  • Dit is een perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand die je graag hebt. Opgelet, de voorraad is beperkt!

Alle boards zijn getest voordat deze de fabriek hebben verlaten .

hoverboard, balance board, elektrisch board, blauw,blauw self balancing board
Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

13

Leveringsvoorwaarden

4-8 werkdagen