HoverBoard Mini Segway 6.5 inch – Zwart

HoverBoards op wielen worden ook wel mini segways genoemd. Omdat de werking van de hoverboard exact hetzelfde is als de segway, maar dan zonder stuur. Naast deze twee benamingen worden hoverboards ook wel Smart Balance Wheels en Smart Balance Board genoemd.

Dit populaire transportmiddel is wereld wijd erg in trek. De hoverboard is een rage welke is overgewaaid uit Amerika. In Amerika wordt het al bijzonder intensief gebruikt voor de laatste kilometers, maar ook beroemdheden zoals Justin Bieber en Chris Brown hebben de show ermee gestolen. Nu is de hoverboard ook in Nederland (beperkt) beschikbaar, bestel de jouwe vandaag nog, want op = op!

Wij leveren dit geweldige vervoersmiddel in de kleuren Metallic Zwart en Parel wit.

Je ontvangt naast de hoverboard ook:

– Een 220V-oplader om de elektromotoren van jouw milieuvriendelijke transportmiddel op te kunnen laden;
– Een instructiehandleiding, waarin wordt beschreven hoe je de hoverboard kunt gebruiken;
– En uiteraard twee jaar fabrieksgarantie op het product!

Wij van XtremeBoards bieden hoverboards aan met een LG óf een Samsung accu. Om de kwaliteit van de mini segways te kunnen waarborgen wordt elke hoverboard uitvoerig gecontroleerd voordat deze de deur uit gaat. Als enigste in de Benelux hebben wij ook een eigen reparatieservice. Mocht je hoverboard defect raken, dan kunnen wij dit in zeer korte tijd voor je repareren. In veel gevallen is dit geheel kosteloos, want wij geven twee jaar garantie op de mini segway zelf!

Wij leveren – in tegenstelling tot onze con-collega’s – enkel uit eigen voorraad. Daarom kunnen wij de hoverboards over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen leveren, bij ons hoef je dus geen weken te wachten, voordat je je kunt vermaken op jouw toekomstige mini segway.
Heb je nog vragen óf behoefte aan advies? Onze productspecialisten helpen je graag tijdens kantooruren via de chat op onze website. Je mag ons tijdens kantooruren ook bellen op 088 02 73 400.
Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

19

Leveringsvoorwaarden

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Product score

8.4