Hoverboard Self Balance Board – Zwart

Hoverboard Self Balance Board Zwart

Met het Hoverboard Self Balance Board Zwart steel je echt de show. Dit nieuwe en populaire product is nu ook verkrijgbaar in onze webshop.

De Hoverboard Self Balance Board Zwart is super leuk, eenvoudig te besturen en helemaal elektrisch. Jij bepaalt zelf door middel van je evenwicht waar je naartoe gaat. Voor- of achteruit? Een strakke bocht naar links of rechts of zelfs een rondje om je eigen as. Met de Hoverboard Self Balance Board Zwart is het geen enkel probleem.

Zorg er wel voor dat je altijd aan de achterkant van het Hoverboard afstapt!!

Hoverboard Self Balance Board Zwart actieradius

De meegeleverde Samsung oplader zorgt ervoor dat de Samsung accu van de Hoverboard Self Balance Board Zwart binnen enkele uren weer voorzien is van nieuwe energie. Klaar om er weer op uit te gaan. Bij een snelheid van 10 km/u heeft de Hoverboard Self Balance Board Zwart een actieradius wel van 15 tot 20 kilometer. Dit is ook afhankelijk van de ondergrond van je route en het gewicht van de bestuurder.

Hoverboard Self Balance Board Zwart met Samsung batterij

Het Hoverboard Self Balance Board Zwart hebben wij zelf ingevoerd. Uiteraard testen wij eerst zelf onze Hoverboards uit, zodat we zeker weten dat het een goed product is. De Hoverboard Self Balance Boards hebben een Samsung batterij en een gecertificeerde, officieel goedgekeurde oplader. De Samsung batterij is beschermd tegen overladen en zorgt ervoor dat je behoorlijke afstanden af kunt leggen op 1 volle batterij.

Hoverboard Self Balance Board Zwart bestel eenvoudig

Wil jij dus ook de blits maken bij je vrienden en familie, bestel dan snel een Hoverboard Self Balance Board Zwart en scheur in no time in het rond. De Hoverboard Self Balance Board Zwart wordt natuurlijk geleverd met een mooie hoes, zodat hij ook goed beschermd wordt als je hem niet gebruikt.

Specificaties Hoverboard Self Balance Board Zwart:

Afmetingen: ca. 58,5 x 18,6 x 17,8 centimeter Hoogte voetplatform: ca. 11 cm Gewicht: ca. 10 kg Maximum draaggewicht: ca. 100 kg Maximum snelheid: 10 kilometer per uur Maximum afstand/actieradius: Afhankelijk van ondergrond en gewicht bestuurder, zonder opnieuw opladen, maximaal tussen 15 en 20 kilometer. Draaicirkel: 360 graden, om eigen as Accu: Lithium-Ion 36V 4.4ah batterij van Samsung Oplader: 220V gecertificeerde lader
Het Hoverboard Self Balance Board Zwart is spatwaterbestendig.

Let op: het Hoverboard Self Balance Board Zwart is niet geschikt voor gebruik op de openbare weg
Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

19

Leveringsvoorwaarden

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Product score

6.1