Hoverboard Tas Hoes Opbergzak – Zwart

Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart

Met deze Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart berg je nu wel heel veilig en gemakkelijk je Hoverboard Self Balance Board op. Door het hengsel aan de speciale opbergtas is je Hoverboard nu gemakkelijk mee te nemen en zorgt tevens voor een spatwaterdichte bescherming van jouw kostbare Hoverboard Self Balance Board.

Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart Gemakkelijk Mee Te Nemen

Zodra je je Hoverboard in het Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart plaatst, kun je je Hoverboard gemakkelijk te vervoeren. De Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart beschikt namelijk over een hand- en schouderriem. Tevens heeft de tas ook een speciaal vak waar je de oplader in kunt opbergen, zo neem je je Hoverboard overal gemakkelijk mee naar toe. De Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart is de ideale uitkomst wanneer je een weekend buiten de deur bent.

Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart Stevig

Een Hoverboard weegt al snel ruim 10 kilogram. Daarom is een stevige tas met een optimale bescherming bij het vervoeren van het Hoverboard natuurlijk geen overbodige luxe. De tas is gemaakt van nylon, zodat de hoes zeer soepel is. Met de Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart vervoer je je Hoverboard gemakkelijk in de bus, auto of neem het Hoverboard mee op vakantie.

Bestel je de opbergzak voor 17.00 uur en je hebt de Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Zwart de volgende werkdag al in huis!

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

19

Leveringsvoorwaarden

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Aantal Stemmen

101

Product score

7.4