Hoverboard Smart Self Balance Board Wit

Nu ook eindelijk ook in Nederland te koop! De witte Tweewielige Balance Hoverboard is de meest exclusieve wijze om jezelf snel te verplaatsen.

Dit self balancing board of Hoverboard is klein genoeg om mee te nemen in een draagtas en het besturen is ook super simpel! Binnen een uur heb je controle over de besturing en ben je klaar voor je eerste rit! Met een board als deze kunt snelheden behalen van 15 kilometer per uur en afstanden afleggen van maximaal 30 kilometer wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Hoe werkt een Balance Board?

Dit witte balancing board werkt heel simpel. Op dit board heb je twee voetpads waaronder zich twee besturingsknoppen bevinden. Zodra de sensors geactiveerd worden door er op te gaan staan begint je rit feitelijk. In het begin zal het wellicht wat onzeker aanvoelen maar dit verdwijnt snel want het werkt erg intuïtief en je hebt het zo door. Door wat naar voor te buigen begint het balancing board te rijden en door met je voeten op één van de pads te drukken maak je een bocht naar links of rechts. Je kan ook een rondje draaien door 360 graden om je as te draaien. Deze functies maken je bijzonder wendbaar ook in kleine ruimtes op een self balancing board.

Deze uitvoering van de Witte Self Balance HoverBoard is uitgerust met een sterke accu. Hierdoor kan je langer, verder en harder rijden op een volle accu, daarnaast zal dit board ook veel sneller accelereren dan andere concurrerende balancing boards. Deze self balancing Hoverboard wordt aangedreven door twee sterke 500Watt (no contain) motoren, die gezamenlijk 1000watt leveren en  onzichtbaar zijn in gebouwd in de as van de wielen.

Daarnaast heeft deze uitvoering de volgende specifieke features;

Low Battery Protection: wanneer de batterij lager is dan 10%, zal het vertragen en uiteindelijk stoppen met functioneren.
Voice Alert: piept wanneer ingeschakeld en tijdens het aangeven van lage batterij percentage

Technische board specificaties

Dimensies:
19x60x18 cm
Motor kracht:
1000 watt (x2 500W contain)
Laadspanning:
AC110-240V 50-60HZ
Materiaal:
Kunstof behuizing
Actieradius:
20-25 km
Laadtijd:
1 tot 1,5 uur (binnen 30min. 80%)
Gewicht:
12 kg
Max. hellingshoek:
15° tot max 30° graden
Batterij:
Oplaadbare Lithium-ion batterij
Kleur:
wit
Bandenmaat:
7 inch luchtbanden
Maximale lading:
100kg
Extra informatie

Gewicht11.3 kg
Dimensies

19cm x 60cm x 18cm

Materiaal

Kunstof behuizing

Gewicht

12

Type banden

Luchtbanden

Bandenmaat

10 inch

Maximale lading

100

Batterij

Oplaadbare Lithium-ion batterij

Motor kracht

1000watt (x2 500w)

Actieradius

20-25 km

Top snelheid

15 KM/h

Max. hellingshoek

15° – 30° graden

Laadspanning

220V 50-60 HZ

Laadtijd

1,5 tot 2 uur

Kleur

Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Hoverboard Smart Self Balance Board Wit”