iParts4u Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw

Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw

Berg je Hoverboard Self Balance Board nu wel heel gemakkelijk en veilig op in deze Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw. De opbergtas is gemakkelijk te dragen en spatwaterdicht ter bescherming van jouw kostbare Hoverboard Self Balance Board.

Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw Gemakkelijk Vervoerbaar

Wanneer de Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw om je Hoverboard zit, kun je het Hoverboard gemakkelijk vervoeren, omdat de hoes over een hand- en schouderriem beschikt. Tevens heeft de tas ook een speciaal vak waar je de oplader in op kunt bergen, zodat je je Hoverboard overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen. De Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw is ideaal als je een weekend buiten de deur bent.

Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw Stevig

Het Hoverboard weegt ruim 10 kg. Daarom is een stevige tas met een optimale bescherming bij het vervoeren van het Hoverboard natuurlijk geen overbodige luxe. De tas is gemaakt van nylon, zodat de hoes zeer soepel is. Met de Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw vervoer je je Hoverboard gemakkelijk in de bus, auto of neem het Hoverboard mee op vakantie.

Bestel je Hoverboard Tas Hoes Opbergzak Blauw voor 17.00 uur en je hebt het Hoverboard Tas de volgende werkdag al in huis!

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

19

Leveringsvoorwaarden

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Aantal Stemmen

2

Product score

8.3