OXBOARD Balance Board – Zwart

Dit slimme balance board is fun, makkelijk te besturen en 100% elektrisch! Je beweegt en bestuurt het elektrische balance board met je voeten. Daarbij kun je voor- en achteruit rijden, bochten maken en zelfs 360 graden om je as draaien. Dus get moving met jouw eigen OXBOARD Balance Board!

Je ontvangt op het OXBOARD 1 jaar garantie.

Je kunt het OXBOARD binnen een paar uur opladen met de bijgeleverde oplader. Daarna kun je zo’n 15 tot 20 kilometer rijden met een maximum snelheid van circa 10 kilometer per uur. De rubberen stootbumpers bieden jouw OXBOARD extra bescherming tijdens het gebruik.

Specificaties:
AFMETINGEN: ca. 62,5 x 24,5 x 25 cm
HOOGTE VOETPLATFORM: ca. 11 cm
GEWICHT: ca. 10 kilo
MAXIMUM DRAAGGEWICHT: ca. 120 kilo
DIAMETER BANDEN: ca. 17 cm
MAXIMUM SNELHEID: ca. 15 kilometer per uur
MAXIMUM AFSTAND: Zonder opnieuw opladen (het soort terrein, de rijstijl en het gewicht van de bestuurder hebben hierop invloed) ca. 15 tot 20 kilometer
DRAAICIRKEL: 360 graden om eigen as
ACCU: Lithium-Ion 36V 4.4Amp
OPLADER: 220V
KLIMLIMIET HELLING: ca. 15%. Niet gebruiken bij: een onregelmatige ondergrond, een niet verharde ondergrond, ijzel en temperaturen onder het vriespunt, steile hellingen of een natte ondergrond.
ACTIERADIUS OXBOARD: 15 – 20 km

DISCLAIMER We adviseren om vóór gebruik van het OXBOARD de meegeleverde handleiding goed door te lezen en hoofd, elleboog- en kniebescherming te dragen wanneer je een OXBOARD gebruikt. Het OXBOARD is minder of niet geschikt voor gebruik op een onregelmatige, steile of natte ondergrond en bij ijzel. Gebruik van het OXBOARD geschiedt zowel binnen als buiten altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid. OXBOARD B.V. kan dan ook nooit aansprakelijk worden gesteld voor (letsel)schade die door het gebruik van een OXBOARD is ontstaan.

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

19

Leveringsvoorwaarden

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Aantal Stemmen

6

Product score

8.6