Scooter Hoverboard Smart Balance Wheel 6.5″ Chroom Roze

Op zoek naar een leuke manier om uzelf te verplaatsen, of heeft u gewoonweg geen tijd te verspillen? Misschien is het dan tijd om een hoverboard aan te schaffen, hoverboards brengen namelijk plezier en efficiëntie samen.

De hoverboard, ook wel bekend als smart balance wheels, airboard, balance scooter, swegway of mini segway – naar de naam van het oudere broertje – is de nieuwste trend in persoonsverplaatsing. Er is echter een duidelijk verschil met de segway; er is geen houvast. Het maakt namelijk gebruik van double balancing systemen zodat u compleet in evenwicht blijft. Het bevat een geruisloze motor en twee pressure pads, via deze pressure pads worden de snelheid en de richting bepaald.

Hoewel het gebruik van dit apparaat ingewikkeld lijkt, is het dat zeker niet. Na even proberen bent u meteen vertrokken! Door simpelweg uw lichaamsgewicht te verplaatsen kan u vooruit, achteruit, en draaien. In het begin kan balans nog een obstakel zijn, maar dit is meestal binnen de 20 minuten verholpen. Daarbij past de balance wheel zich automatisch aan naar de grootte en houding van uw voeten.

Bij het gebruik moet u één voet per keer op de rubbere pad zetten en vervolgens houvast proberen te vinden. Vaak helpt het om uw voeten tegen de zijkant aan te duwen voor extra balans. Probeer in het begin nog niet te bewegen maar gewoon rechtop te staan, en ga daarna verder met vooruit of achteruit te bewegen.

Dankzij de twee extra krachtige motoren (2x 350W) haalt de iScooter snelheden van 12 km/u waardoor u hellingen tot 25% kan beklimmen, en gaat tot 20 km ver in één oplaadbeurt. Bovendien is deze volledig opgeladen binnen de twee uur! U kan er praktisch overal mee rijden want het board is spatwaterdicht, stofbestendig, beschikt over anti-lek banden en kan zeer variable temperaturen aan.

De balance scooter wordt standaard geleverd met een hoogstaande Samsung Lithium accu voor een langere levensduur en afstand. U krijgt ook een handige iScooter tas mee om de hoverboard makkelijk op te bergen of te dragen.

Over brandstof (of uitlaatgassen) hoeft u zich geen zorgen te maken, want dit vernieuwde stukje technologie werkt volledig op elekriciteit! Daarnaast neem een hoverboard niet veel plaats in, het maakt namelijk van de zwakste weggebruiker, de slimste weggebruiker.

Al onze hoverboards zijn volledig getest en veilig verklaard.

– Maximale snelheid: 12 km/u*
– Maximale afstand: 15 tot 20 km*
– Maximale kantelradius: 15° tot 30°*
– Maximale klimhoek: 25°*
– Opslag temperatuur: -20°C tot 40°C
– Maximale belasting: 120 kg
– Batterij: 36V 4.4Ah (158WH) lithium batterij
— Volledig opgeladen binnen 1-2 uur
— Op 10% batterij vertraagt de hoverboard om batterij te sparen
– Beide motoren hebben 350W
– Aan/uit LED indicator
– Anti-lek banden
– Spatwaterdicht en stofbestendig
– Veilig door de snelheidsbegrenzer
– Inclusief iScooter tas voor opslag

– Gewicht: 12 kg
– Lengte: 60 cm
– Hoogte: 18 cm
– Bandgrootte: 170 mm

*Dit is afhankelijk aan het wegdek, belastingsgewicht, etc.

OPGELET: Laad uw hoverboard niet te lang op, dit kan de batterij beschadigen.

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

18

Leveringsvoorwaarden

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Product score

8.1

Aantal Stemmen

356