Skate Balance HoverBoard – Zwart

Het Skatey balance board is een lichtgewicht milieuvriendelijk elektrisch balance-board waar je zo mee wegrijdt. Het rijden met dit futuristische board gaat eenvoudig en intuitief. Leun naar voor om vooruit te gaan en naar achteren om te remmen.
Leverbaar in wit, zwart en rood. Dit is de nieuwe manier om jezelf voort te bewegen. Handig, snel, betaalbaar, milieuvriendelijk, modern en mobiel. Ideaal voor bijvoorbeeld woon- werk verkeer en voor forensen. Maar denk ook aan beurzen, tentoonstellingen, grote bedrijfshallen, luchthavens etc. Beleef deze grote funfactor en verbeter je gevoel voor balans. Met de handige bijgeleverde draagtas met schouderband neem je je Skatey Balance board heel gemakkelijk mee.

Eigenschappen
– Elektrische tweewieler
– Besturing door gewichtsverplaatsing.
– Ready to drive. Skatey hoverboard benaderd de rij eigenschappen van Oxboard en heft een zeer goede prijs/kwaliteits vehouding!

Specificaties
– Topsnelheid: 15 km Bereik tot 15 km
– Breedte/hoogte/diepte: 60cm / 18.7cm / 17.5cm
– Gewicht: 9.3 kg
– Draagkracht: 120 kg
– Oplaadtijd accu: 1 – 2 uur
– Accu specificaties: 36V 5.0Ah Lithium
– Motorvermogen: 2 x 300W
– Wiel specificaties: 6.5″ banden
– Inclusief handige draagtas

SKATEY is een Nederlands merk dat innovatief bezig is op het gebied van funsport. De electrische skate- en longboards zijn al een paar jaar zeer succesvol. Daar zijn nu een aantal nieuwe modellen aan toegevoegd met o.a. lithium batterij, 2 en 4 motoren en een off-road board. Daarnaast biedt SKATEY ook een betrouwbaar balance board aan met alle benodigde certificaten, after sales, een reparatie afdeling in Nederland en alle onderdelen ook los verkrijgbaar.
Bovendien heeft Skatey als een van de weinigen in de markt een officiële licentie van leverancier IO-Chic. De Skatey’s hebben een IO-CHIC motherboard. Dit is de uitvinder van het principe van het balance board, heeft daarvoor software geschreven en werkt met de originele chip kaart.

Naast de al genoemde aspecten, van accu, lader, service etc etc. hebben de Skatey balance boards 2 moederboards. Iedere motor wordt door een eigen CPU aangestuurd. Vrijwel alle anderen hebben 1 CPU die beide motoren aanstuurt. Het voordeel hiervan is dat er veel minder wordt gevraagd van de batterij en dat de CPU veel minder heet wordt.

De balance boards komen in de kleuren wit, zwart en rood en worden geleverd met een handige draagtas. De electrische skate/longboards worden geleverd met afstandsbediening.

We adviseren om vóór gebruik van het Skatey balance board de meegeleverde handleiding goed door te lezen. Draag hoofd, elleboog- en kniebescherming wanneer je het board gebruikt. Het Balance board is minder of niet geschikt voor gebruik op een onregelmatige, steile of natte ondergrond en bij ijzel. Gebruik van het balance board geschiedt zowel binnen als buiten altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid. SKATEY is een Nederlands merk dat innovatief bezig is op het gebied van funsport. De electrische skate- en longboards zijn al een paar jaar zeer succesvol. Daar zijn nu een aantal nieuwe modellen aan toegevoegd met o.a. lithium batterij, 2 en 4 motoren en een off-road board. Daarnaast biedt SKATEY ook een betrouwbaar balance board aan met alle benodigde certificaten, after sales, een reparatie afdeling in Nederland en alle onderdelen ook los verkrijgbaar.

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

14

Leveringsvoorwaarden

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Aantal Stemmen

20

Product score

7.7