Superhoverboard – de luxueuze en exclusieve hoverboard

De hoverboard is het ultieme persoonlijke transportmiddel van dit moment. Onder andere populair geworden door het intensief gebruik van de Superhoverboard door bekende personen in Nederland en daarbuiten. Nu is de Superhoverboard ook in Nederland en België beschikbaar. Koop vandaag nog je Superhoverboard, want op = op. Vandaag voor 23:00 besteld = morgen in huis!

De Superhoverboard is een exclusief merk die in een gelimiteerde oplage wordt geleverd. Wanneer deze oplage uitverkocht is, keert de Superhoverboard – om het exclusieve karakter te behouden – niet meer terug in de schappen. De hoverboard – die ook wel beter bekend staat als de mini segway, Ox Board en Airboard – van het exclusieve merk Superhoverboard wordt in de kleur Premium White (wit) geleverd.

Je ontvangt naast de Superhoverboard ook:

– Een 220V-oplader om je hoverboard die door zeer milieuvriendelijke elektromotoren wordt aangedreven, op te laden
– Een instructiehandleiding en toegang tot digitale instructiefilmpjes waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je binnen 30 minuten probleemloos met je Superhoverboard behendig kunt manoeuvreren naar je eindbestemming
– Inclusief 2 (!) jaar fabrieksgarantie. Geen enkel andere aanbieder van hoverboards biedt twee jaar fabrieksgarantie aan op de aankoop van een mini segway.

De segway board, Superhoverboard, is een gebruiksvriendelijk apparaat waar aan het hart geavanceerde technologie ten grondslag ligt. Dat maakt het een super intelligent en futuristisch apparaat dat zowel functioneel is alsook goed is voor uren vermaak in je vrije tijd.

De magische en revolutionaire concurrent van de Oxboard en Airboard – de Superhoverboard – staat bekend om haar unieke uitvoeringen, gelimiteerde opslagen, betaalbare en tevens exclusieve karakter. Koop je een Superhoverboard, dan weet je bijna zeker dat je een van de weinigen bent in Nederland met het meest coole apparaat van 2015 en 2016.

Als je een Superhoverboard koopt, koop je niet alleen de nieuwste technologische ontwikkeling op het gebied van persoonlijk transport, maar ook:
– Een zeer milieuvriendelijk apparaat dat wordt aangedreven door twee krachtige elektromotoren, ondersteund door kwalitatieve Samsung batterijen.
– Een functioneel apparaat, waarmee je gemakkelijk korte afstanden tot 20 kilometer kunt afleggen naar bijvoorbeeld je school, werk of de buurtsuper. Tegelijkertijd is de Superhoverboard een apparaat waarmee je in je vrije tijd ontelbaar veel plezier kunt hebben. Verken bijvoorbeeld de stad met je vriend of vriendin. Hond uitlaten? Doe het stijlvol en ga op je hoverboard.
– Een nieuwe kameraad. De segway board is je nieuwe beste vriend. Waar jij gaat, gaat ‘ie ook. Zorg goed voor ‘m!
-Een exclusief merk en apparaat waarmee jij de trend set in Nederland. Je bent uniek en kunt rekenen op extra aandacht.

Waarom zou je de Superhoverboard moeten kopen bij ons?

Als je de Superhoverboard bij ons koopt, krijg je naast een robuust en kwalitatieve hoverboard ook super service en 2 (!) jaar fabrieksgarantie. Met name met dat laatste onderscheidt de Superhoverboard zich van de concurrentie die slechts 1 jaar fabrieksgarantie bieden. Wij zijn er heilig van overtuigd dat ons product deugt, en daarom bieden we je twee jaar fabrieksgarantie.

Heeft u behoefte aan advies of een vraag? Ons deskundige klantenservice helpt u graag verder van 09:00 tot en met 23:00 op 085 30 31 14 61. De klant is bij ons koning en uw glimlach is het onze.

Wij leveren – in tegenstelling tot het gros van de concurrenten – uit eigen voorraad.. U hoeft dus geen weken te wachten voordat u ein-de-lijk van uw hoverboard kunt genieten. Vandaag besteld voor 23:00 = morgen in huis!
Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

160

Leveringsvoorwaarden

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aantal Stemmen

7

Product score

8.1