Twee Wielig Self Balancing Board – Zwart

De Gravity SenZBoard is een toonaangevende balanceer board. De besturing vindt plaats via het verdelen van het gewicht. De zwaartekracht zorgt er vervolgens voor dat de board verschillende richtingen op beweegt. De natuurlijke besturing maakt het gebruik van de board zeer plezierig.

De interne gyroscoop sensor maakt het mogelijk om de Gravity SenZBoard via zwartekracht te besturen. Indien u licht naar voren leunt zal de SenZBoard accelereren. Bij het licht naar achteren te leunen zal de rem in werking treden. U kunt acceleratie en de rem tevens bedienen door uw voet op en neer te bewegen. Bij het uitvoeren van deze handelingen dient u rekening te houden met uw eigen en de veiligheid van uw omgeving.
De automatische stabilisator systeem zorgt voor een natuurlijke bediening van uw board.

Gravity SenZBoard actieradius
De meegeleverde Panasonic oplader zorgt ervoor dat de Panasonic accu van de Gravity SenZBoard binnen twee uur weer voorzien is van nieuwe energie. Klaar om er weer op uit te gaan. Bij een snelheid van 12 km/u heeft de Gravity SenZBoard een actieradius wel van 20 tot 40 kilometer. Dit is ook afhankelijk van de ondergrond van je route en het gewicht van de bestuurder.

Gravity SenZBoard met Panasonic batterij
Het Gravity SenZBoard is va het Nederlandse merk LeSenZ. Uiteraard testen wij eerst zelf onze Hoverboards uit, zodat we zeker weten dat het een goed product is. De Gravity SenZBoards hebben een Panasonic batterij en een gecertificeerde, officieel goedgekeurde oplader. De Panasonic batterij is beschermd tegen overladen en zorgt ervoor dat je behoorlijke afstanden af kunt leggen op 1 volle batterij.

Specificaties Gravity SenZBoard:
Afmetingen: ca. 58,5 x 18,6 x 17,8 centimeter Hoogte voetplatform: ca. 11 cm Gewicht: ca. 10 kg Maximum draaggewicht: ca. 120 kg Maximum snelheid: 12 kilometer per uur Maximum afstand/actieradius: Afhankelijk van ondergrond en gewicht bestuurder, zonder opnieuw opladen, maximaal tussen 20 en 40 kilometer. Draaicirkel: 360 graden, om eigen as Motor Power: 600W Accu: Lithium-Ion batterij 36V 5.8Ah/ Panasonic
Oplader: 100-240V 50-60HZ gecertificeerde lader
Het Gravity SenZBoard is spatwaterbestendig.

Let op: het Gravity SenZBoard is niet geschikt voor gebruik op de openbare weg
Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

17

Leveringsvoorwaarden

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Product score

7.8