Tweewielig Self Balance Hoverboard 2.0 Zwart

Nu ook eindelijk ook in Nederland te koop! Dit witte Balance Board 2.0 is de meest exclusieve wijze om jezelf snel te verplaatsen.

Dit self balance board of Hoverboard is klein genoeg om mee te nemen in de speciale draagtas en het besturen is ook super simpel! Binnen een uur heb je controle over de besturing en ben je klaar voor je eerste rit! Met een hoverboard als deze kunt snelheden behalen van 15 kilometer per uur en afstanden afleggen van maximaal 30 kilometer wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Hoe werkt een Balance Board?

Het balance board werkt heel simpel. Op dit board heb je twee voetpads waaronder zich twee besturingsknoppen bevinden. Zodra de sensors geactiveerd worden door er op te gaan staan begint je rit feitelijk. In het begin zal het wellicht wat onzeker aanvoelen maar dit verdwijnt snel want het werkt erg intuïtief en je hebt het zo door. Door wat naar voor te buigen begint het balancing board te rijden en door met je voeten op één van de pads te drukken maak je een bocht naar links of rechts. Je kan ook een rondje draaien door 360 graden om je as te draaien. Deze functies maken je bijzonder wendbaar ook in kleine ruimtes op een self balancing board.

Deze uitvoering van de Tweewielige Balance Hoverboard 2.0 Zwart is uitgerust met één van de beste accu’s van Samsung. Hierdoor kan je langer, verder en harder rijden op een volle accu, daarnaast zal dit board ook veel sneller accelereren dan andere concurrerende balancing boards. Deze self balancing Hoverboard wordt aangedreven door twee sterke 400Watt motoren die onzichtbaar zijn in gebouwd in de as van de wielen.

Technische board specificaties

Dimensies: 19x60x18 cmMotor kracht: 800 watt (x2 400W)Laadspanning: 220v oplader
Materiaal: Kunstof behuizingActieradius: 20-25 kmLaadtijd: 2 tot 3 uur
Gewicht: 11,3 kgMax. hellingshoek: 15° gradenBatterij: Oplaadbare Samsung Lithium-ion batterij
Type banden: luchtbandenBandenmaat: 7 inchMaximale lading: 120kg
Extra informatie

Gewicht11.3 kg
Dimensies

19cm x 60cm x 18cm

Materiaal

Kunstof behuizing

Gewicht

11,3

Type banden

Luchtbanden

Bandenmaat

7 inch

Maximale lading

120

Batterij

Oplaadbare Samsung Lithium-ion batterij

Motor kracht

800watt (x2 400w)

Actieradius

20-25 km

Top snelheid

15 KM/h

Max. hellingshoek

15° graden

Laadspanning

220V 50-60 HZ

Laadtijd

2 tot 3 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Tweewielig Self Balance Hoverboard 2.0 Zwart”