8-inch Mini Segway Self Balance Board – Zwart

Wij bieden niet alleen de 6 en 8 inch hoverboards aan zoals vele anderen, maar bij XtremeBoards kun je ook het 10 inch model kopen. Dit model beschikt niet alleen over grotere wielen, maar ook nog eens van luchtbanden! Hiermee kun je probleemloos hellingen op en af. Een putje in het wegdek zul je ook minder gauw als vervelend ervaren.

De 10 inch MonsterWheelz van XtremeBoards beschikt over een bluetooth speaker, je kunt dus probleemloos audio streamen vanaf een bluetooth device. Daarnaast krijg je er een afstandsbediening bij om de mini segway op standby te kunnen zetten, maar ook bijvoorbeeld op beginnersmodus. Om het plaatje helemaal compleet te maken krijg je er ook nog eens een gratis tas bij!

Mocht je voor de 10-inch variant willen gaan, dan kun je op deze pagina een limited edition met carbon fiber aanschaffen.

Al onze hoverboards zijn voorzien van een kwalitatieve accu, welke gebruik maakt van Samsung cellen en een extra stevig onderstel.

Wij leveren – in tegenstelling tot onze con-collega’s – enkel uit eigen voorraad. Daarom kunnen wij de hoverboards over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen leveren, bij ons hoef je dus geen weken te wachten, voordat je je kunt vermaken op jouw toekomstige mini segway.

Heb je nog vragen óf behoefte aan advies? Onze productspecialisten helpen je graag tijdens kantooruren via de chat op onze website. Je mag ons tijdens kantooruren ook bellen op 088 02 73 400.

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

25

Leveringsvoorwaarden

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Aantal Stemmen

7

Product score

5.8