Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas – FaMo

FaMo Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas
Berg je Hoverboard Self Balance Board Oxboard nu wel heel gemakkelijk en veilig op in deze FaMo Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas. De opbergtas is gemakkelijk te dragen en spatwaterdicht ter bescherming van jouw kostbare Hoverboard Self Balance Board Oxboard.
FaMo Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas Gemakkelijk Vervoerbaar
Wanneer de FaMo Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas om je Hoverboard zit, kun je het Hoverboard gemakkelijk vervoeren. Tevens heeft de tas ook een speciaal vak waar je de oplader in op kunt bergen, zodat je je Hoverboard overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen. De Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas is ideaal als je een weekend buiten de deur bent.
FaMo Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas is Stevig
Het Hoverboard weegt ruim 10 kg. Daarom is een stevige tas met een optimale bescherming bij het vervoeren van het Hoverboard natuurlijk geen overbodige luxe. De tas is gemaakt van nylon, zodat de hoes zeer soepel is. Met de FaMo Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas vervoer je je Hoverboard gemakkelijk in de bus, auto of neem het Hoverboard mee op vakantie. Speciaal ontworpen voor hoverboards met een diameter van 6.5 inch.
Bestel nu uw FaMo Zwarte Rugtas Opbergtas Hoverboard Tas.

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Beschikbaarheid

10

Leveringsvoorwaarden

1-2 werkdagen

Product score

7.7

Aantal Stemmen

31