hoverboard verkopen self balance boards verkopenVergroot je bereik en verdien meer; partner met BoardKopen.nl

Professioneel verkopen via onze website. Neem je succes in eigen handen en bied je balance board producten ook hier aan.

Balance.BoardKopen.nl biedt je de mogelijkheid om je producten gemakkelijk en snel te tonen én te verkopen aan een grote relevante doelgroep. Hoe gaat het verkopen op de site in zijn werk:

 • Registreer je jezelf of bedrijf middels onderstaande link naar het formulier
 • Na verificatie ontvang je een welkom mail met inloggegevens
 • Gemakkelijk en snel kan je producten via een feed op onze website uploaden – op je eigen winkel pagina
 • Handmatig aanmaken van producten kan natuurlijk ook!
 • Laat duizenden potentiële kopers die specifiek op zoek zijn naar jouw self balance board producten ontdekken je vinden in de diverse overzichten
 • Laat jouw hoverboards deel uit maken van gerichte email campagnes, social media en online bezoeker
 • Het BoardKopen.nl platform is volledig SEO-geoptimaliseerd, waardoor zowel de winkelpagina’s als jouw self balance boards goed vindbaar zijn in Google en Bing.

Goed verhaal, dat willen wij ook! Maar hoe het werkt?

 1. Klanten bestellen en betalen op BoardKopen.nl
 2. Wij verzorgen betaling en order afhandeling en wij informeren je wanneer er een order is binnengekomen voor één (of meer) van je self balance boards.
 3. Je verzendt het bestelde aan de klant
 4. Iedere dag wordt je omzet, min onze vergoeding, op je rekening gestort
 5. Het online service team van Balance Board Kopen handelt de algemene vragen van potentiele kopers af.
 6. Wanneer vragen specifiek of complexer zijn, dan gaan deze gezet worden naar de tweedelijns support en dat zijn jullie als vendor

Succes, daar bouw je sàmen aan!

Jullie leveren fantastische en hoogwaardige self balance hoverboard producten en hebt een snelle levering en goed support hoog in het vaandel staan. Jullie zijn net zo enthousiast over deze rage als dat wij zijn en wil dat iedereen van jouw boards weet en ook kan genieten.

Wij bieden een grote en actieve online community, die specifiek op zoek is naar self balance boards en graag de beste deal wilt ontvangen en zo snel mogelijk thuis geleverd krijgen. Let op: beste deal gaat niet altijd om de goedkoopste te zijn.  Wij willen onze bezoekers een overzicht geven van de goedkoopste balance board tot de allerduurste uitvoering. Dit kunnen wij alleen samen met jou bereiken en dat is ons doel. Daarvoor hebben wij alvast een geavanceerde online platform ontwikkeld om dit allemaal mogelijk te maken, naast een sterk netwerk van partners. Er is weinig tot geen risico voor je bedrijf behalve de tijdsinvestering om de producten toe te voegen en de dagelijkse order afhandeling met onze administratie beheren.

Wat ons betreft alles wat jij nodig hebt om online succes te hebben met het verkopen van self Balance board producten.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking….

logo footer balance board verkopen